fbpx
Fotbal

Olimpiada Sportului Școlar și-a desemnat campioanele la fotbal!

Competiția Olimpiada Națională a Sportului Școlar a fost reluată după doi ani de întrerupere din cauza pandemiei COVID 19, a demarat la începutul lunii martie, după un regulament care a fost schimbat din mers, după ce s-a dat startul primelor întreceri, lucru care a însemnat nu numai necesitatea unor rezolvării „pe repede înainte” a unor probleme organizatorice, dar a produs și o serie de nemulțumiri în rândul participanților, sau a celor care nu au apucat să participe…

Până la această oră s-au desemnat campionii județeni la badminton (cl. I-VIII), șah (cl.I-VIII și înv. liceal), volei învățământ gimnazial și liceal fete, SRugby, handbal învățământ gimnazial fete și băieți. Competiția de handbal a beneficiat de sprijinul Asociației Județene de Handbal, prin implicarea nemijlocită a directorului său executiv, d-l Valentin Ursu.


Ieri, 26.03.2022 s-a încheiat și competiția la Fotbal liceu, fete și băieți. Ca de fiecare dată, d-l președinte al AJF, Petre Badea, a asigurat mingile regulamentare de joc, ca și oficialii responsabili de derularea „ca la carte” a jocurilor.

În urma parteneriatului încheiat între Inspectoratul Școlar Județean Tulcea și Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Tulcea, etapa județeană la fotbal liceu a fost „prinsă” și între activitățile proiectului „Mesajul meu antidrog”, primelor 3 echipe atât de la fete, cât și de la băieți oferindu-li-se astfel, pe lângă diplome și frumoase cupe.

Astfel , la fotbal, județul va fi reprezentat la faza zonală de echipa Liceului Tehnologic Topolog (prof. Adrian Almaghe), iar la băieți – de echipa Lic. Teoretic „Ion Creangă” din Tulcea (prof. Roberto Iamandi).

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button