fbpx
Fotbal

Hamangia Baia meci foarte bun în finala regională a Cupei României

Sâmbătă seara, în deschiderea meciului de gală dintre FCSB și Dinamo, la Cernavodă, în nocturnă începând cu ora 19,00, Hamangia Baia a disputat finala Cupei României faza regională pe zona SUD EST. Axiopolis Cernavodă este una dintre echipele pentru care Cupa României este un obiectiv mai cu seamă că dintre toate cele 8 câștigătoare ale fazei regionale este singura care și-a apărat trofeul de anul trecut. Dacă la tragerea la sorți județul Tulcea ar fi fost gazda finalei și nu județul Constanța poate că altfel ar fi stat lucrurile. Plecată cu șansa a doua în acest meci, Hamangia Baia a făcut un meci foarte bun în finala regională a Cupei României. Nu doar că înainte de terminarea timpului regulamentar scorul era egal, 1-1, stabilit din două penalty-uri transformate de Alex Moise pentru Axiopolis și respectiv Georgian Păun pentru Hamangia, dar tulcenii au dat o replică neașteptată gazdelor care își propuseseră un scor fluviu în acest meci.

Cu două goluri, Dragoș Grigore și același Alex Moise, marcate în minutele de prelungire la un interval de mai puțin de un minut Axiopolis și-a asigurat victoria și câștigarea cupei regionale chiar dacă Georgian Păun a marcat și el înainte de ultimul fluier al arbitrului stabilind scorul oficial al meciului Axiopolis Cernavodă – Hamangia Baia 3-2 (1-0). Golurile meciului pot fi văzute pe pagina de facebook infotulcea.ro.

Supărare mare la Baia pentru sprijinul ”județului” pentru fotbal
Comuna Baia nu este una dintre cele mai puternice financiar comune din județul Tulcea și nici nu suportă comparație cu orașul Cernavodă în materie de buget local. Din acest motiv, pentru că cei mai mulți microbiști tulceni s-au plans că județul ju are nici măcar o echipă de fotbal în Liga a III-a, uite că acum județul are și?
Pe pagina sa de facebook Mugurel Marsavela , primarul Comunei Baia, a transmis: ,,De data aceasta David nu l-a putut invinge pe Goliat, o comuna contra unui oras cu prestigiu! Astazi am fost infranti cu scorul de 3-2 de catre o echipa puternica,cu prestigiu si sustinere! Desi sunt convins ca puteam castiga,vreau sa felicit baietii pentru un joc frumos,au dat totul pe teren si au pierdut onorabil! Felicitari echipei adverse si in mod deosebit judetului Constanta,implicarea si dragostea voastra pentru fotbal a facut diferenta! Poate intr-o zi vom simti aceeasi sustinere si din partea judetului nostru,Hamangia Baia a demonstrat ca merita! Hai,Hamangia Baia! Avem multa treaba iar noi va vom fi sprijin neconditionat!„.
Tot primarul comunei Baia a declarat azi faptul că echipa este înscrisă în Liga a III-a de fotbal, asta pentru a liniști unii sceptici din fotbalul tulcean, însă primele meciuri pe teren propriu probabil nu se vor juca la Baia. Comuna Baia este singura din județul Tulcea în care Compania Națională de Investiții (CNI) din cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii derulează un proiect important de investiții și anume construcția unui nou stadion de fotbal, o premieră în județul Tulcea și anume unul cu suprafață sintetică și noscturnă, omologabil pentru Liga a II-a de fotbal.
”Chiar dacă se lucrează intens la finalizarea lucrărilor la noul stadion și mulțumesc pe această cale oficialilor din cadrul CNI că vor să ne facă o surpriză și să debutăm pe acest nou stadion în Liga a III-a, luăm în calcul și alte stadioane pentru primele meciuri de pe teren propriu. Și le mulțumesc primarilor care m-au sunat și mi-au transmis faptul că ne pun gratuit la dispoziție stadionul pentru meciurile de acasă. Problema bazei sportive e rezolvată, la bugetul pentru turul campionatului mai avem de lucru și dacă ar fi la fel și oamenii de afaceri locali sau din județ acum nu mai aveam nicio grijă!” a mai declarat Mugurel Marșavela care a lansat astfel public invitația de sponsorizare a echipei inclusiv brandului de vinuri Hamangia similar cu numele echipei și care, momentan, nu se află printre susținătorii echipei.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE