fbpx
Ştirea zilei

Minifotbal, Supercupa României: Pescărușul Luxury Tulcea debut cu Napoli 2013 Arad

De azi, la Iași, pe terenurile din complexul sportiv Magic Sport Center Alexandru are loc Supercupa României la minifotbal, competiție la care participă echipa tulceană Pescărușul Luxury Tulcea. Delegatul oficial al Federației, Victor Chiriazic este alături de antrenoriil echipei, Vitali Finoghen și Iulian Zaiț,  precum și de delegatul și sponsorul echipei noastre, Tiberiu Mocanu.

Primul meci al tulcenilor este programat azi, 1 iulie 2022, de la ora 10, contra campioanei județului Arad, echipa Napoli 2013 Arad.

În formula de start Vrămuleț – Hristodorof, Mișilericu, Nițor, Plugaru, Grigoraș ( Paraschiv, Frățilă și Bravu intrați pe parcurs) echipa tulceană domină prima repriză a meciului având ocazii bune prin Plugaru, Grigoraș și Paraschiv intrat în locul lui.

Din minutul 15, reintrat pe teren, Grigoraș deschide scorul pentru Pescărușul Luxury care conduce cu 1-0, după o acțiune personală a lui Nițor care a scos din joc toată echipa adversă.

Scorul pauzei a rămas și scorul final al meciului câștigat cu 1-0 de Pescărușul Luxury.

În celălalt meci al zilei, din grupă, Prietenasii Brăila a câștigat cu scorul de 3-2 meciul cu favorita Borussia Sibiu, după ce a întors scorul de la 0-2.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE