fbpx
Comunicate

Misiuni pentru jandarmi la fotbal și spectacole artistice la țară

Jandarmii tulceni vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână atât în județ, cât și în municipiul Tulcea, astfel încât manifestările publice să se desfășoare în condiții de siguranță.

Mâine, 21 octombrie, începând cu ora 15.00,  în comuna Baia, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele ACS Hamangia Baia – CSM Focșani, astfel reamintim participanților că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

Duminică. 22 octombrie, începând cu ora 12.00, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestarea cultural-artistică Sărbătoarea viei și a vinului – ediția a XVII-a, ce se va desfășura în comuna Niculițel și care va aduce pe scenă diferiți artiști.

În aceeași zi, de la ora 13.00, va avea loc și evenimentul Ziua comunei Izvoarele, unde de asemenea, jandarmii se vor asigura că toate activitățile dedicate acestui eveniment se vor desfășura în condiții de siguranță pentru toți cei care se vor bucura de spectacole.

Recomandăm cetățenilor să acorde o atenție deosebită bunurilor personale, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să supravegheze cu atenție copiii și să respecte atât recomandările organizatorilor, cât și ale forțelor de ordine.

În cazul în care sunteți martorii săvârşirii unor fapte antisociale sau aveți nevoie de sprijin, vă reamintim că puteți sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE