fbpx
Comunicate

Mobilier școlar pentru Școala din Nicolae Bălcescu de la LATTER DAY SAINTS

La școala din localitatea Nicolae Bălcescu, comuna Nalbant a fost prilej de sărbătoare: realizarea unui proiect frumos și util, grație unor vechi prieteni ai tulcenilor, cunoscuți pentru multiplul suport oferit în ultimii ani comunității tulcene. ”LATTER DAY SAINTS” – consacrata fundație internațională, cu sediul central în Statele Unite, a devenit partenerul constant al tulcenilor, în realizarea de fapte bune, de mai bine de 3 ani.

Partenerul lor local, Asociația ”Voluntari pentru Tine”, realizează noi și noi punți de legătură, cu beneficiarii finanțărilor Latter Day Saints, în segmente cheie, precum cele ale sănătății, educației și asistenței sociale.

Încă din 2020, în plină pandemie Covid, prietenii din State au răspuns, în repetate rânduri, apelurilor noastre, în vederea oferirii de suport cu echipamente de protecție, pentru spital, ambulanță și școli, când criza acestora era efectiv la apogeu. De anul trecut, au demarat dotarea cu aparatură medicală necesară, în diverse secții din spital. Iar pentru toate aceste intervenții, mulțumesc misiunilor trecute ale fundației- soților Annete și Mark Bowler și Ava și Mark Falslev. De curând, prietenii noștri au început a investi în modernizarea educației tulcene și un prim pas a avut loc la Școala Nicolae Bălcescu- Nalbant, grație și unei excelente colaborări cu dna director Nicoleta Arnăutu. Noua misiune a fundației, reprezentată de Lisa și Kendall Bohman, a inaugurat, în cadru festiv și încărcat de emoțiile copiilor, cele 3 clase din școală, dotate în întregime cu băncuțe și scăunele moderne, cât și flipcharturi la fel de moderne„, ne-a declarat reprezentantul Asociației Voluntari pentru Tine, Laura Ghioc.

Mulțumiri pentru Lisa și Kendall Bohman

Oaspeții din State au fost întâmpinați tradițional, cu pâine și sare, flori, un program artistic emoționant, oferite de copii îmbrăcați în costume naționale, primind la final și o diplomă de excelență din partea comunității comunei, pentru suportul adus acesteia.

Mulțumim și noi distinșilor oaspeți, pentru acest dar oferit copiilor. Mulțumim Lisa și Kendall Bohman, pentru bucuria adusă celor 70 de copii, care vor învăța acum în condiții moderne, datorită minunatei voastre implicări.” a mai transmis reprezentantul Asociației Voluntari pentru Tine, Laura Ghioc.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button