fbpx
Sănătate

Nou la Routine Med: Dr. Ifrim Cristian Neculai, medic specialist oftalmolog

Din 16 august 2023, Departamentul de Oftalmologie al Centrului Medical Routine Med îi urează bun venit doctorului Ifrim Cristian Neculai, medic specialist oftalmolog.

Oftalmologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu studiul structurii şi funcţionării ochilor, precum şi a bolilor care îi afectează.

Examenul oftalmologic de rutină este foarte important deoarece multe boli oculare sunt asimptomatice și se pot diagnostica doar în urma unui consult de specialitate.

Dr. Ifrim Cristian Neculai va oferi consultații cu bilet de trimitere pentru pacienții asigurați, în regim cu plată, pentru orice pacient care accesează serviciile medicale ale Centrului Medical Routine Med.

Programări începând din 16 august 2023

Când am decis să devin medic, scopul meu a fost acela de a mă pune în slujba pacienților mei și să lucrez pentru ei. De cele mai multe ori nu trebuie să astepăm săptămâni sau luni ca să observăm beneficiul pe care îl aducem. Cu ajutorul tehnologiei de ultima oră, atât imagistica chirurgicală cât si cea medicală adusă în ajutorul pacienților, putem vedea o îmbunătățire imediată în viata lor. Când poți ajuta oamenii să vadă mai bine și îi vezi zâmbind a doua zi, apreciezi bogăția adusă vieții lor, ne face să fim recunoscători pentru ceea ce facem. Colaborarea cu ROUTINE MED mi se pare una firească și sunt bucuros și onorat să devin membru al echipei sale medicale. Aici, pacienții pot beneficia de un act medical de calitate ridicată, de la diagnostic la tratament”, a declarat dr. Ifrim Cristian Neculai.

Programări ONLINE AICI sau la numerele de telefon 0240 530 751 sau 0728 212 508

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button