Tulcea

Nu există o alianță între USR PLUS și PSD în Consiliul local Tulcea

- declarație politică a deputatului USR PLUS, Eugen Terente

In cursul zilei de ieri au aparut mai multe articole in care USR PLUS Tulcea ar fi facut alianta cu PSD. Este o gluma proasta sub marca City Manegerului Nicolae Bibu de la care am fi avut alte asteptari. Declaratiile nu se fac in gluma domnule Bibu si nu ne jucam de-a politica.
USR PLUS se afla intr-o alianta la nivel local cu PNL doar pentru un singur SCOP: Asigurarea majoritatii in Consiliul Local, majoritate care asigura voturile necesare in implementarea proiectelor care sunt in interesul cetatenilor orasului Tulcea.
Acest lucru nu inseamna ca cei doi consilieri USR PLUS nu pot avea opinii diferite sau ca vor vota proiecte care nu aduc bunastarea tulcenilor.
Eliminarea premierii in valoare de 250 lei pentru cuplurile ce implinesc 50 de ani de casnicie nu reprezinta o prioritate pentru consilierii USR PLUS, drept urmare, au votat impotriva. Acest lucru nu ne face „PSD-isti”. Acest lucru arata ca avem identitate, principii si buna-credinta.
Multumesc de intelegere. Paste fericit si sarbatori cu bine!
P.S. „Ciolanul” de care vorbiti dumneavoastra, a celor 2 consilieri USR PLUS, este in valoare de aproximativ 1000 lei/luna si reprezinta indemnizatie.

Eugen Terente, deputat USR

Back to top button