fbpx
Ştirea zilei

O femeie însărcinată a ajuns la urgențe, fiind agresată de soț

Un bărbat  din municipiul Tulcea și-a agresat soția însărcinată. Aceasta a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, spunând că nu mai simte mișcările fătului.

 Jandarmii au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să se deplaseze la Secția UPU din cadrul Spitalul Județean de Urgență Tulcea, unde s-a prezentat o femeie însărcinată, care a declarat că nu mai simte mișcările fătului, în urma loviturilor aplicate de soț.

Când au ajuns la fața locului, jandarmii au identificat femeia, aceasta prezentând urme de violență pe corp. Ea a declarat că se afla la domiciliu, împreună cu soțul și cei doi copii minori, iar pe fondul unor neînțelegeri, a hotărât să părăsească locuința. În acel moment, a fost agresată fizic de către soț, care a lovit-o pe spate și pe abdomen cu un cablu de prelungitor, la nivelul feței și picioarelor fiind lovită cu pumnii și picioarele. Femeia i-a cerut soțului să o ducă la spital, însă acesta a refuzat, iar în dimineața următoare, bărbatul a continuat să o lovească, moment în care femeia a solicitat un echipaj de ambulanță, care a transportat-o la Secția UPU din cadrul Spitalul Județean de Urgență Tulcea, unde a rămas internată pentru investigații medicale de specialitate. Soțul acesteia a părăsit imediat locuința când a auzit că femeia a apelat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Jandarmii s-au deplasat la domiciliul bărbatului, însă acesta nu a fost de găsit, ulterior fiind contactat telefonic, fără rezultat. A fost solicitat un echipaj de poliție în vederea întocmirii chestionarului de risc pentru emiterea unui eventual ordin de protecție, însă după completarea acestuia, femeia agresată a refuzat emiterea ordinului de protecție.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie şi de asemenea, au adus la cunoştinţa femeii termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

Comunicat IJJ Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE