Ştirea zilei

O femeie și un copil de 11 ani răniți într-un accident pe DN 22 lângă intersecția Zebil

În cursul zilei de azi, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe DN22 E87.

Din primele verificări a reieșit că, o femeie de 48 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un auto din direcția Constanța către Tulcea, la km.202+200 metri, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.
În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui copil de 11 ani, pasager în auto. Aceștia au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor și cauzelor producerii accidentului.

Au intervenit și pompierii

În jurul orei 16:10, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de un accident rutier produs pe DN 22 ( E 87) între localitățile Mihail Kogălniceanu și Babadag, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă.

La fața locului s-au deplasat salvatorii Stației de Pompieri Babadag, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.

În urma evenimentului, au rezultat două victime conștiente și cooperante, care au rămas blocate în autoturism.

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, i-au extras pe cei doi ( o femeie în vârstă de 48 ani și un minor de 11ani). Aceștia au fost preluați de către echipajele SAJ și transportați la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Back to top button