fbpx
Ştirea zilei

Efectivele MAI au în vedere 10 zone de risc din 11 localităţi tulcene

Potrivit unui comunicat transmis de către „vocea unică” desemnată pentru aceste alegeri, Irina Manolache, purtătorul de cuvânt al IPJ tulcea, „în cele 8 ore de la deschiderea secțiilor de vot, la nivelul județului Tulcea, nu au fost semnalate probleme deosebite din punct de vedere al ordinii publice.
În scopul derulării unui proces de vot în deplină legalitate a fost instituită o zonă specială de siguranță şi 10 zone de risc pe raza a 11 localități din județ.
În aceste zone, forţele M.A.I. au fost suplimentate, dispozitive formate din luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, forțe ale Jandarmeriei Tulcea, polițiști din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră cât și pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență sunt pregatite să intervină pentru desfășurarea în bune condiții a procesului electoral.
Efectivele Ministerului Afacerilor Interne rămân la datorie pe toată perioada desfăşurării procesului electoral, pentru a verifica punctual, cu celeritate, orice sesizare privind încălcarea legii şi pentru a stabili existenţa aspectelor semnalate.
Forţele Ministerului Afacerilor Interne sunt prezente în sistem integrat pentru a asigura un climat de ordine şi siguranţă publică, şi pentru a acţiona eficient în orice împrejurare care poate afecta procesul electoral.
Acolo unde situaţia o va impune, nu vom avea toleranţă faţă de nici o persoană care încalcă prevederile legale şi vor fi luate toate măsurile prevăzute de lege!”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button