fbpx
Arte

,,O pasiune în culoare” – expoziție de debut prof. dr. Anișoara Ivanov!

În această după-amiază, de la ora 18.00, sala de evenimente a Casei Avramide a fost efectiv neîncăpătoare pentru invitații prof.dr. Anișoara Ivavov la expoziția de pictură ,,O pasiune în culoare”, un debut expozițional pentru un profesor …de Fizică.

Pasiunea pentru predarea acestei științe exacte la cel mai prestigios liceu din Tulcea, Liceul Teoretic Grigore Moisil, se împletește, iată, cu pasiunea pentru culorile calde și reci într-o îmbinare plăcută ochiului și apreciată că atare de specialiștii din Uniunea Artiștilor Plastici Tulcea, organizație reprezentată de profesorul Adrian Pal.

Elevă a profesorului Gheorghe Neață la Școala Populară de Arte, artista Anișoara Ivanov a impresionat la expoziția de debut nu doar prin calitatea tablourilor cât mai ales prin numărul impresionant al acestora, dovadă că pasiunea pentru pictură nu e chiar una de ieri sau alaltăieri…

Profesorii Ion Dore, Constantin Hogea și Mihai Roma au transmis artistei și asistenței mesaje de admirație pentru opera de pe simeze.

Un material video de la eveniment mai jos.

 

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button