Ştirea zilei

O tânără de 19 ani și-a pierdut viața într-un accident la Lunca!

- șoferul, de 20 de ani din București, era băut și avea alte preocupări în momentul accidentului, spun polițiștii

Potrivit unui comunicat al ISU Delta Tulcea, azi noapte, în jurul orei 01:55, salvatorii tulceni au fost alertați prin apel la 112, despre producerea unui accident rutier în apropierea localității Lunca – DJ222, în care au fost implicat un autoturism cu cinci persoane.

Conform polițiștilor, ,,un tânăr de 19 ani din București, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 222, pe relația Jurilovca – 2 Cantoane, pe fondul altor preocupari și al vitezei, a pierdut controlul autoturismului și a lovit un pom aflat în afara carosabilului. În urma accidentului a rezultat decesul unei tinere de 19 ani, din București, rănirea ușoară a soferului și a trei pasageri cu vârsta între 16 și 19 ani. Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător categoriei, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat pozitiv. În cauza a fost intocmit un dosar penal, polițiștii rutieri urmând să stabilească cu exactitate modul și cauzele producerii accidentului.”

 

Au intervenit și pompierii SMURD

Au intervenit de urgență două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijin sosind patru echipaje SAJ Tulcea.

La fața locului au fost găsite cinci victime, dintre care două încarcerate ( conducătorul auto și pasagera din dreapta față).

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, au extras cele două victime.

Din nefericire, tânăra, în vârstă de 19 ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul de pe ambulanța SAJ pronunțând decesul.

După monitorizare și acordarea măsurilor de prim ajutor și celelalte patru victime ( două sex masculin și două de sex masculin), ce prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital de către echipajele medicale.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.

Back to top button