Ştirea zilei

Un bărbat şi o femeie din Tulcea arestaţi pentru proxenetism!

- una din cele patru victime era minoră

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au efectuat o percheziție, la persoane bănuite de trafic de minori și proxenetism.
Din cercetări a reieșit că, din anul 2017 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către 4 persoane, dintre care una minoră, pe teritoriul Germaniei, Spaniei și Greciei, prin metoda ,,lover-boy”.
În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 4 telefoane mobile, actele a două autoturisme, un înscris, o agendă și 1.600 de euro.
Polițiștii au pus în aplicare două mandate de aducere, față de cele două persoane, femeie şi bărbat de 28 și 30 de ani, ambele din județul Tulcea, bănuite de trafic de minori și proxenetism, care au fost reținute, pentru 24 de ore.
În cursul zilei de 12 iulie a.c., cele două persoane au fost prezentate Tribunalului Tulcea, fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.
La acțiune, au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

 

Back to top button