fbpx
Ştirea zilei

O vilă din Murighiol mistuită de un incendiu în noaptea asta

În această dimineata în jurul orei 5:30 Detașamentul de Pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în comuna Murighiol.

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea, Daniel Năstase, la fața locului se intervine cu trei autospeciale de stingere și 13 subofițeri. De asemenea în sprijin se afla și SVSU Murighiol.

Înainte de intervenția pompierilor de la ISU Delta și a celor de la Primăria Murighiol, primii care au intervenit fii în apropiere au fost cei din echipa de intervenție la incendii de la Puflene Resort, coordonați de Mihai Puflene, care au reușit să salveze un autoturism de teren aflat în apropierea casei și să ajute să iasă din casă cele două persoane care se aflau în interior.

Chiar dacă pompierii nu au încheiat intervenția, se pare că incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit la instalația electrică de la etajul construit din lemn care a ars în totalitate, parterul fiind afectat și el până la nivelul pereților.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE