fbpx
Consiliul Judeţean

Oferta Universității „Dunărea de Jos“ Galați, prezentată la Tulcea!

Ștefan Coman, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea, a participat, astăzi, la evenimentul Student #UDJG, eveniment organizat de Universitatea din Galați pentru prezentarea ofertei educaționale din județul Tulcea.

Târgul educațional a avut loc la sala de sport a CSȘ din municipiul Tulcea, începând cu ora 10.30.

În cei peste 70 ani de existenţă, învăţământul superior de la Galaţi a instruit aproximativ 60.000 de absolvenţi în domeniul ingineresc, economic şi umanist, devenind, astfel, un reper în ceea ce privește educația de nivel superior din această zonă a țării. În numele președintelui Consiliului Județean Tulcea, domnul Horia Teodorescu, țin să vă transmit sincere felicitări pentru modul în care ați reușit să dezvoltați învățământul superior în acest colț al țării.

Sunt încrezător că atât Consiliul Județean Tulcea, instituția pe care astăzi o reprezint aici, cât și celelalte structuri ale administrației publice locale își vor da întotdeauna concursul în beneficiul tinerilor din județul nostru, pentru creșterea și optimizarea actului educațional românesc“, a transmis Ștefan Coman, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE