fbpx
Ştirea zilei

Panică la Dăeni! Un tânăr a intrat în lacul de la Carieră și n-a mai ieșit!

Zeci de localnici din comuna Dăeni se află de la ora 15 pe malul lacului de la carieră după ce un tânăr consătean de al lor, Dumitrel, a intrat în apă și n-a mai ieșit. Au fost alertate autoritățile, însă intervenția acestora a fost îngreunată de ploaia torențială ce a urmat.

Prietenii cu care acesta se afla in această duminică la scăldat au alertat autoritățile și imediat la fața locului au ajuns o ambulanță și elicopterul SMURD. Din păcate acesta nu a putut survola lacul din cauza ploii torențiale care a fost semnalată și la Dăeni ca în toată partea de sud vest a județului.

Toți cei prezenți îl știu pe tânărul lor consătean ca un bun înotător. Cum s-a întâmplat ca acesta să înece va stabili ancheta ce va urma.

Mai mult, salvatorii veniți imediat la fața locului,  după ce unul din prietenii tânărului a alertat serviciul 112, nu au putut interveni mai bine de jumătate de oră ca urmare a faptului că ploaia torențială nu le-a permis acest lucru.

Intervenția salvatorilor de la Secția ISU Măcin se va relua mâine dimineață, șansele ca tânărul să fi supraviețuit fiind foarte mici.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE