Ştirea zilei

Partidul Neamul Românesc are de azi sediu şi la Tulcea!

- filiala înfiinţată de omul de afaceri Ion Valentin TOMESCU numără deja peste 200 de membri

Unul dintre partidele care au dat Parlamentului României senatori şi deputaţi sub simbolul AUR, Partidul Neamul Românesc, are de azi un sediu şi în municipiul Tulcea, inaugurat de preşedintele Ninel PEIA şi secretarul general Constantin ONIŞOR.

Sediul filialei din Tulcea este pe strada Eternităţii şi chiar dacă organizaţia judeţeană devine de abia de acum funcţională, ea a fost înfiinţată totuşi din 9 august 2018 de Ion Valentin TOMESCU, un om de afaceri originar din Casimcea.

„Avem în momentul de faţă peste 200 de membri iar numărul acestora va creşte, sunt convins, deoarece acum avem şi un sediu în Tulcea şi deja oamenii vin şi ne întreabă cum îşi pot depune adeziunea. Vom avea luna viitoare o şedinţă de consacrare, în cadrul căreia fiecare membru va depune jurământul, urmată de o conferinţă judeţeană de alegeri deoarece în momentul de faţă suntem cu toţii numiţi interimar de conducerea partidului”, a declarat Ion Valentin TOMESCU, fondator şi preşedinte interimar al filialei Tulcea a Partidului Neamul Românesc.

Turismul şi piscicultura sunt pariurile lui Ninel Peia pentru judeţul Tulcea

Preşedintele Partidului Neamul Românesc, Ninel PEIA, a fost prezent azi la Tulcea, alături de secretarul general Constantin ONIŞOR, în cadrul campaniei de inaugurare a sediilor filialelor din ţară, Tulcea fiind primul judeţ în cadrul acestui tur al României ce va număra în următoarele zile nu mai puţin de 39 de judeţe.

„Avem 39 de organizaţii judeţene şi peste 15000 de membri la nivel naţional. Anul trecut am hotărât să participăm la alegerile locale în doar 21 de circumscripţii şi în 14 dintre acestea am reuşit să obţinem peste 5% ceea ce ne-a dat dreptul să avem consilieri judeţeni şi locali, dintre aceştia şi un viceprimar. Începem din acest an să pregătim alegerile din 2024 prin organizarea de conferinţe judeţene de alegeri după care vom avea congresul naţional” a declarat la Tulcea, Ninel PEIA.

Din punctul de vedere al conducerii Partidului Neamul Românesc fiecare judeţ are şansa de a se dezvolta cu ajutorul unui sistem bancar propriu, iar unul dintre obiectivele acestui partid naţional este acela de se înfiinţa la nivelul fiecărui judeţ câte o …bancă comercială la care asociate să fie toate unităţile administrativ teritoriale.

„Fiecare judeţ dacă va avea o bancă proprie va fi mult mai usor să cofinanţeze proiecte cu finanţare europeană. Este un proiect pe care noi ca partid în dorim multiplicat la nivelul fiecărui judeţ. Pe lânga aceasta, desigur, fiecare judeţ are specificul său, iar Tulcea are două direcţii în care poate performa: Turismul şi Piscicultura. Se pot înfiinţa, după modelul Voluntari, acolo unde am fost consilier local, societăţi comerciale pe cele două domenii de activitate, turism şi piscicultură care pot obţine profit pentru cetăţenii judeţului Tulcea.” a mai declarat Ninel PEIA, preşedintele Partidului Neamul Românesc.

 

Back to top button