fbpx
Ştirea zilei

PE SURSE: PARCHETUL EUROPEAN FACE O ANCHETĂ LA TULCEA

Zilele trecute, doi procurori de la PARCHETUL EUROPEAN au demarat o anchetă la Tulcea prin audierea unui om de afaceri local care a reclamat mai multe ilegalități cu fonduri europene. Este vorba despre fonduri europene derulate în agricultură și care au legătură cu subiectul prezentat săptămâna trecută despre omul de afaceri Bogdan Dragomir care a fost amenințat cu moartea în fața sediului firmei sale.

Potrivit surselor noastre, ancheta vizează strict o investiție derulată cu fonduri pentru agricultură în comuna Mahmudia iar legătura  cu subiectul prezentat săptămâna trecută este aceea că primul audiat a fost chiar omul de afaceri mai sus menționat, în calitate de martor.

Fiind o anchetă abia începută, la solicitarea infotulcea.roPARCHETUL EUROPEAN nici nu a confirmat, nici nu a infirmat faptul că și-a trimis procurori pentru audieri la Tulcea, însă un lucru e cert: persoana audiată nu a negat faptul că s-a adresat instituției conduse de Codruța Kövesi, procuror-șef la Parchetul European.

Vom reveni!

,

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button