fbpx
Ştirea zilei

Peste 150 de kilograme fără documente confiscate de polițiștii de frontieră!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în zona de competență, doi cetățeni români care aveau peste 150 kilograme peşte, fără să deţină documentele legale.
În data de 02.10.2020, în jurul orei 12.30, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autoturism pe raza localităţii Tulcea, în care se aflau două persoane, cu vârste cuprinse de 40 și 41 de ani, având domiciliul în Suceava.
În urma controlului documentelor şi al habitaclului autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 155 kilograme pește, specia caras, transportată în lăzi din plastic, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente legale.
Cei în cauză au declarat că întreaga cantitate de pește este destinată consumului propriu.
Peştele a fost predat unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere, transport sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi a altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori a produselor din peşte. Documentele de provenienţă vor însoţi mărfurile, indiferent de locul în care acestea se află, pe timpul transportului, al depozitării sau al comercializării”.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE