Ştirea zilei

Ce mai face omul la beţie: Dă cu pumnii şi picioarele în maşinile parcate

În data de 25 aprilie, în jurul orei 01:00,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de o femeie, care a reclamat faptul că un bărbat se manifestă agresiv, lovind cu pumnii și cu picioarele mai multe autoturisme parcate pe strada Eternității din municipiul Tulcea.

Jandarmii au identificat la fața locului 4 persoane, respectiv, 2 bărbați și 2 femei, care au declarat faptul că, au apelat la sprijinul jandarmilor, întrucât, un bărbat,  aflat sub influența băuturilor alcoolice,  se manifesta agresiv, lovind cu pumnii și cu picioarele mai multe  autoturisme parcate. Unul dintre bărbați a încercat să-l rețină pe bărbatul agresiv, însă a fost lovit în zona capului de către persoana în cauză, care, după toate cele întâmplate,  a fugit în zona străzii I.L.Caragiale.

Persoanele de la fața locului au indicat jandarmilor câteva semnalmente cu privire la cel în cauză, astfel că, imediat forțele de ordine au efectuat verificări și au  identificat bărbatul reclamat pe strada Războieni. Acesta emana halenă alcoolică, nefiind coerent în exprimare, astfel că, în continuarea verificărilor, jandarmii s-au deplasat cu acesta la locul producerii evenimentului, unde persoanele de la fața locului l-au indicat  ca fiind persoana care a avariat autoturismele parcate.

Jandarmii au stabilit faptul că persoana reclamată, un bărbat în vârstă de 21 de ani, a avariat 2 autoturisme, astfel că au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Back to top button