fbpx
Cultură CulteTimp liberTurism

Peste o mie de turiști la primul Porto Franco Fest de la Sulina!

La Sulina, în perioada 21-23 iulie 2023,  s-a scris o poveste frumoasă cu și despre muzică: prima ediție Porto Franco Fest. Peste o mie de turiști au debarcat în oraș, ocupând absolut toate locurile de cazare rămase libere. Câteva sute au preferat campingul de corturi de pe malul mării doar ca să asiste la cele trei zile de festival. 
Au fost trei seri cu muzică, bucurie și prietenie. Au fost trei zile de plimbări cu șalupa, de plajă și descoperire a orașului. Peste 50 de muzicienii au urcat pe scena Porto Franco Fest în diverse formule. Au fost nenumărate bis-uri. Mulțumim publicului care ne-a fost alături până la ore târzii din noapte. Mulțumim fiecărui cumpărător de bilet în parte! Fără voi, festivalul nu ar fi putut să existe. ” – spun organizatorii într-un follow up al evenimentului.
”O echipă de producție nu tocmai numeroasă a muncit pentru punerea pe picioare a festivalului respectiv Raltec Media Consulting pentru scenă și lumini (cu deosebite mulțumiri lui Stănel și Marcian pentru implicare și mulțumiri speciale inginerilor de sunet Mihai Panga și Mircea Ungureanu.). Au sprijinit în promovare Rock FM, Zile si Nopti, Infotulcea.ro și iaBilet.ro. Facem o plecăciune pentru ajutor către ECS Logistics și Travel Delta Star – TDS.
Ne-au fost alături Casa De Cultura Sulina și Primăria din Sulina. Mulțumim echipei de voluntari de toate vârstele!
 Am învățat multe din experința de anul acesta, am făcut și greșeli, dar am învățat din ele.
Anul viitor sperăm să implicăm mai mult comunitatea locală. Suntem deschiși la sfaturile și sugestiile voastre și ținem cont de ele. Știm că se poate mai bine.
Îmbrățișăm și ne înclinăm în fața fiecărui artist care a participat la această primă ediție. Vom posta o galerie foto amplă, dedicată. Povestea continuă. Porto Franco Fest revine în 2024!” – mai spun organizatorii.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE