Ştirea zilei

Petrecere pe strada Libertăţii sancţionată cu amenzi

- organizatorul cu 5000 de lei, alţi 12 meseni cu câte 250 de lei

Ieri, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au constatat că într-un imobil de pe strada Libertății din municipiu, era în desfăşurare un eveniment cu caracter privat, într-un spaţiu închis. Evenimentul a fost sistat, iar organizatorul, un bărbat de 29 de ani, din Tulcea, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.  Totodată, cei 12 participanți identificați de polițiști, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 3.000 de lei. 

„Recomandările medicale, impuse prin norme legale, trebuie în continuare respectate, iar perioada în care acestea rămân valabile este în strânsă legătură cu comportamentul responsabil al tuturor cetățenilor.

Atragem atenţia cu privire la continuarea adoptării unui comportament precaut şi vă îndemnăm să nu vă expuneţi la riscuri, să păstraţi distanța fizică și să purtaţi masca de protecție, în toate spațiile publice închise și deschise. De asemenea, respectaţi interdicțiile cu privire la organizarea de evenimente private iar după ora 23.00 deplasaţi-vă doar justificat.”, se arată în comunicatul IPJ Tulcea.

 

Back to top button