PrefecturaŞtirea zilei

PLUS a hotărât: Bicov – prefect, Ivanov – şeful Cancelariei

- comunicat PLUS Tulcea

Potrivit unui comunicat al PLUS Tulcea, cei doi câștigători ai competiției organizate de PLUS Tulcea în vederea desemnării propunerilor de candidați pentru funcția de prefect, Ștefan Bicov și Marcel Ivanov, vor face echipă la conducerea Prefecturii Tulcea.

„În urma deciziei Biroului Național al PLUS de a‐l alege pe Ștefan Bicov pentru funcția de prefect, colegii din PLUS Tulcea și viitorul prefect l‐au propus pe Marcel Ivanov pentru funcția de șef al cancelariei prefectului, acesta acceptând propunerea.
În consecință, după numirea în funcția de prefect al lui Ștefan Bicov, decizie ce va urma a fi oficializată de Guvernul României, Marcel Ivanov va prelua șefia cancelariei prefectului, urmând să ofere susținerea organizatorică și tehnică pentru munca viitorului prefect. Experiența din avocatură a lui Ștefan Bicov, care a fost un element important în desemnarea lui pentru o funcție din care va trebui să asigure aplicarea și respectarea legilor, va fi dublată de experiența organizatorică a lui Marcel
Ivanov, căpătată în numeroasele misiuni militare și civile la care a luat parte din pozițiile de cadru militar, comandant de navă sau scafandru de bord.”, se arată în comunicatul PLUS Tulcea.

Ca urmare a deciziilor luate alături de colegii din PLUS Tulcea, Ștefan Bicov a declarat: „Mă bucur că îl voi avea alături la Prefectură pe colegul Marcel Ivanov. Experiența lui în situații de criză și totodată capacitatea organizatorică dobândită în anii de serviciu militar îmi vor fi de mare ajutor și vor aduce un plus important echipei. Mergem împreună să aratăm că ne facem profesionist treaba și să ne
asigurăm de corecta implementare a deciziilor Guvernului României, guvern din care USR‐PLUS face parte pentru a produce revoluția bunei guvernări„.
Totodată, Marcel Ivanov a adăugat: „Le mulțumesc lui Ștefan și celorlalți colegi pentru propunerea de a conduce cancelaria prefectului. Am acceptat‐o pentru că mereu pun echipa pe primul plan. Iar echipa din care fac parte, PLUS Tulcea, e una puternică și trebuie să demonstreze că are resursă umană competentă și că pune în practică principiile și ideile susținute anterior”.
Reamintim faptul că PLUS Tulcea a ales să facă propunerile pentru funcția de prefect în urma unei competiții, respectând principiul transparenței în luarea deciziilor și punând competența în prim planul numirilor politice.

În urma votului primit de la membrii PLUS Tulcea, dar și a unui punctaj venit în urma analizei candidaturilor din partea unei comisii de evaluare, câștigătorii competiției au fost Ștefan Bicov și Marcel Ivanov. Decizia finală privind numele noului viitorului prefect de Tulcea a aparținut Biroului Național al PLUS, forul central al partidului mizând pe exeperiența juridică a avocatului Ștefan Bicov.

Back to top button