Ştirea zilei

Poliţia locală în acţiune: Taximetrişti bănuiţi că refuză clienţi

Direcţia de Poliţie Locală a Municipiului Tulcea a desfăşurat şi săptămâna aceasta acţiuni de control ale şoferilor de taxi ca urmare a unor sesizări venite de la cetăţeni, cele mai multe dintre aceste sesizări fiind cu privire la faptul că unor clienţi le sunt refuzate cursele scurte.

„Pe această cale dorim să aducem la cunoștință faptul că șoferii taxi, în interiorul localității, nu pot refuza nicio cursă solicitată de client indiferent de cat de scurtă e distanța sau indiferent de zonă, amenda pentru această faptă fiind de la 100 la 500 lei.” se arată într-un comunicat public al DPLM Tulcea.

Se pare că aceste controale tematice ale poliţiştilor locali au un efect benefic şi asta pentru că …

„În ultimele două săptămâni, în ciuda vremii caniculare, am sesizat faptul că s-a imbunătăţit vizibil şi vestimentaţia şi conduita taximetriştilor tulceni. Nu mai avem, din ce am putut observa pe parcursul controalelor, taximetrişti în şclapi şi maieu cu prospoul după gât, iar conduita acestora în relaţia cu clienţii, atât localnici cât şi turişti, este mult schimbată în bine”, a declarat Alexandru Grigore, directorul DPLM Tulcea

Back to top button