fbpx
Comunicate

POLIȚIȘTII TULCENI OFERĂ CĂȘTI BLUETOOTH GRATIS PENTRU ȘOFERI

În vederea reducerii oricărui risc rutier, polițiștii au implementat la nivel central un proiect privind educația rutieră, care vizează în mod special modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Astfel, în această perioadă, polițiștii din cadrul structurilor de rutieră de la Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, derulează a cincea campanie națională de informare ce abordează problematica neatenției la volan (utilizarea telefonului sau alte preocupări), neasigurarea și nesemnalizarea.

Această campanie este amplificată prin desfășurarea în teren a unor activități zilnice punctuale, prin care polițiștii distribuie conducătorilor auto pliante cu recomandări preventive și dispozitive de tip handsfree-cască bluetooth.

Potrivit oficialilor din cadrul IPJ Tulcea au fost primite în această nouă campanie un număr de 70 de astfel de dispozitive din care marea majoritate au și fost oferite gratuit șiferilor opriți în trafic și care nu aveau astfel de dispozitive în autoturisme.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button