Turism

Pont turistic: „Revelion unic în croazieră pe Dunăre şi sejur în Ucraina – all inclusive”

Dacă nu aveţi încă un plan pentru Revelionul din acest an, o croazieră all inclusive spre Ucraina cu MS Diana poate fi cea mai bună ofertă de pe piaţa turistică locală, chiar dacă este vorba despre un sejur în străinătate.  Pentru toţi cei care vor să petreacă un Revelion unic în croazieră pe Dunăre şi sejur în Ucraina – all inclusive, MS Diana vă oferă o călătorie de excepție, o premieră pentru turismul din România, respectiv o croazieră pe Dunăre, între două ţări vecine, România şi Ucraina.

Rezervări last minute la telefon 0722311003

ATENŢIE + Condiții de călătorie în Ucraina – documente necesare călătoriei:
• PAȘAPORT VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA ÎNCHEIEREA CĂLĂTORIEI;
• Asigurare medicală valabilă pe teritoriul Ucrainei. Această asigurare nu este inclusă în preț, însă este obligatorie și se achită suplimentar și poate la pachet cu asigurarea medicală pe teritoriul României
• Conform reglementarilor în vigoare, minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiții pentru a lăsați să iasă din țară:
-să călătorească cu cel puțin un adult însoțitor; –
să aibă asupra lor acordul ambilor părinți (sau al părintelui care nu-i însoțește) legalizat la notariat; -adultul care-i însoțeste, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinți, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră.

Safe Pack – Covid-19

La îmbarcare, toți turiștii trebuie să prezinte un test PCR Covid-19 efectuat cu maximum 24 de ore înainte. De asemenea, în timpul procesului de îmbarcare pasagerii vor fi termoscanați pentru a avea siguranța unui concediu fără griji. În afara măsurilor generale de igienă, cum ar fi spălarea și dezinfectarea regulată a mâinilor, o masură importanta este prelucrarea corect igienică a textilelor, de aceea, noi, am ales SALESIANER. Lenjerii de pat moi, curate și curățate în mod corespunzător pe timp de COVID-19 printr-un proces special. Nebulizatorul va face ca sejurul să fie și mai sigur. În plus, în fiecare colț al navei veți regăsi dezinfectant Dr. Clean, un produs de curățare cu acțiune rapidă.

Revelion unic în croazieră pe Dunăre şi sejur în Ucraina – all inclusive

ZIUA 1 – JOI, 30.12.2021
• Îmbarcare din portul Nufăru, la 10 km de Tulcea – ora 13.00
La îmbarcare, punem la dispoziție tuturor oaspeților noștri termoscanare și dezinfecția bagajelor. Dacă testul Covid PCR rămâne o cerința obligatorie, testarea se poate efectuata la clinica partenera din Tulcea între orele 10.00 – 12.00.
• Croazieră – ora 14.00
Ridicăm ancora și vom începe croaziera pe Brațul Sfântu Gheorghe, apoi ne vom îndrepta către Ucraina. După un “Welcome Drink” și aperitive servite, în timp ce va puteți bucura de frumusețile Dunării și ale malurilor, ne apropiem de Ismail. Cunoscut ca cel mai mare port ucrainean din Delta Dunării, Ismail se lasă descoperit de noi încă din prima seară, după formalitățile vamale.
• Cina – ora 18.00
• Seară de voie bună la bord – ora 21.00

ZIUA 2 – VINERI, 31.12.2021
• Mic dejun – ora 08.00
• Intră în povestea orașului Ismail – ora 09.00
Descoperim orașul gătit de sărbătoare, servind un vin fiert sau ceai cald pe aleile ce converg spre piața de Crăciun. Tur ghidat.
• Prânz cu degustare de vinuri la crama “Vinaria”– ora 13.00
Masa de prânz în stil ucrainean va avea loc la crama „Vinaria”. Situată în zona veche a orașului, într-unul dintre pasajele subterane istorice, care făceau legătura între centrul comercial și cetatea Ismail. Construită în secolul al XIX-lea, cărămida
pereților este în perfectă armonie cu design-ul interior – mobilierul și detaliile decorului de epocă. Tavanul boltit și arcadele antice conferă pivniței (beciului) o atmosferă unică.
• Baie Rusească – ora 15.00 După prânz este timpul să încercăm adevărata baie rusească, benefică atât sănătății, cât și frumuseții.
• Cina Festivă – ora 21.00 din care nu vor lipsi delicatese ucrainiene și distracția întreținută de Muzică Live , dar și Did Moroz însoțit de Snihuronka (Nastya)
La trecerea dintre ani, sub un foc de artificii, vom ciocni un pahar de șampanie. Petrecerea de Revelion va fi animată de Muzică Live.

ZIUA 3 – SÂMBATA, 01.01.2022
• Mic dejun – începând cu ora 09.00
• Sorcova – pusivaiu
Păstrăm tradiția ucrainenilor și vom fi sorcoviți cu grăunțe, ritual de mare însemnătate pentru bunăstarea, belșugul și sănătatea celor sorcoviți.
• Plecare spre Cetatea Albă/ Fortăreața Akkerman, situată la vărsarea Nistrului în Mare – ora 11.00
Atestată încă de pe vremea lui Burebista, cetatea devine pe vremea lui Ștefan cel Mare, alături de Cetatea Chiliei, „poartă a creștinătății” şi „cheia a toată Ţara Moldovei, a Ungariei şi Ţării de pe Dunăre” sau „plămânii Moldovei”. În 1484 cade sub stăpânire otomană, pe vremea lui Baiazid al ll-lea, revenind ca parte a Regatului României în perioada 1918-1940.
• Prânz cu degustare de brânzeturi olandeze – ora 15.00
După vizita fabricii de brânzeturi olandeze, vom vizita cea mai mare vinărie din Ucraina –Shabo, unde vom degusta 6 sortimente deosebite de vinuri. Shabo este singura companie din Ucraina care a primit dreptul să creeze vinuri premium.
• Plecarea spre Odessa – ora 17.00
• Cazare – ora 19.00 la hotel de 4 stele situat central în imediata vecinătate a străzii Deribasovskaya, de unde totul devine mult mai accesibil. Cunoscuta stradă plină de terase și cafenele, artiști și magazine, prinde viață, mai ales la lăsarea serii, ocazie bună de a face cunoștință cu atmosfera Odessei chiar din prima seară.
• Cina – ora 20.00 Restaurant hotel

ZIUA 4 – DUMINICĂ, 02.01. 2022
• Mic dejun – ora 08.00
• Descoperă Odessa – de la ora 09.00
Bucură-te de un tur ghidat, în limba româna, al orașului Odessa, „Perla Mării Negre”, un oraș elegant, cosmopolit, cu o încărcătură istorică fabuloasă, cu un farmec aparte și obiective speciale, unde vei descoperi cum se îmbină cultura ucraineană, cu cea rusă, românească și cea evreiască. Printre altele, veți avea ocazia să intrați în Catedrala în care Principele Carol s-a căsătorit în secret cu Zizi Lambrino. Tur backstage Teatrul Academic Național de Operă și Balet , cel mai faimos edificiu din Odessa, 40 kg de aur, a doua după Milano, artiști de renume internațional.
• Prânz restaurant tradițional Kumanets– ora 13.00
De îndată ce trecem pragul restaurantului, agitația orașului dispare și intrăm în atmosfera veselă a unui sat ucrainean, cu gazde primitoare și bucate delicioase.
• Plecarea spre Ismail – ora 15.00
• Cina nava MS Diana – ora 20.00
• Seara marilor suprize și a distracției maxime, începând cu ora 21.00: Tombola la care toți câștigă, însă doar unul va fi marele câștigător al premiului surpriză oferit de căpitan și Karaoke la care toată lumea cântă, iar publicul votează Vocea MS Diana. Iar Căpitanul – premiază.

ZIUA 5 – LUNI, 03.01.2022
Mic dejun – ora 09.00
După nalizarea formalităților vamale la bord, vom ridica ancora și ne îndreptăm spre România.
• Croazieră spre Nufărul/Tulcea. Pe timpul croazierei vă puteți bucura de facilitățile de la bord și peisajele aflate de o parte și de alta a Dunării.
• Prânz tradițional – ora 13.00
• Debarcare – ora 16.00

Back to top button