fbpx
Turism

Curse suplimentare pentru Navrom Delta spre Sulina şi Sf. Gheorghe!

Luna aceasta, considerată de intersezon pentru societatea de transport naval de pasageri şi mărfuri Navrom Delta, a adus o serie de curse suplimentare căre Sulina şi Sf. Gheorghe, destinaţiile turistice de la capătul celor două braţe ale Dunării cu acelaşi nume.

Astfel, spre Sulina, plecările din Tulcea sunt în fiecare zi de la ora 13.30, iar din Sulina spre Tulcea tot în fiecare zi, de la ora 7.00.

În plus, pentru cartierul Prospect din Sulina, în zilele de luni, miercuri şi vineri sunt plecări din Tulcea la ora 12.00, pasagerii acestei curse fiind preluaţi cu mijloace de transport auto către satele din izolata comună C.A. Rosetti de pe braţul Chilia. Din cartierul Prospect al oraşului Sulina spre Tulcea plecările sunt în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, de la ora 9.00.

În ceea ce priveşte destinaţia Sf. Gheorghe, plecările din Tulcea sunt la ora 13.30  cu excepţia zilei de joi a săptămânii, în timp ce de la Sf. Gheorghe la Tulcea plecările sunt la ora 7.00, cu excepţia zilei de vineri.

De luna viitoare, Navrom Delta va trece la programul de vară, unul cu şi mai multe curse spre localităţile izolate din Delta Dunării.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE