fbpx
Ştirea zilei

Pregătiri pentru Zilele Municipiului Tulcea!

- curăţenie generală în Piaţa civică, Orăşelul Copiilor, Patinoar Ciuperca şi Zona de Picnic, curtea Casei Avramide şi Strada Unirii cu prelungire 3 fântâni

Pregătirile pentru ediţia din acest an a Zilelor Municipiului au început încă de miercuri cu o curăţenie generală în Piaţa civică, Orăşelul Copiilor, Patinoar Ciuperca şi Zona de Picnic, curtea Casei Avramide şi Strada Unirii cu prelungire 3 fântâni. 

Cei de la Servicii Publice se poate spune că pregătit cele şase amplasamente în care vor avea loc de azi şi până duminică evenimente, e adevărat fără vreun cap de afiş răsunător.

„Miercuri am început activitatea de pregătire a zonelor în care vor fi evenimente cu ocazia Zilelor Municipiului şi primul obiectiv a fost Piaţa civică. Aceasta a fost spălată şi dezinfectată pentru că era nevoie, iar joi ne-am canalizat eforturile pe zona de vest acolo unde am spălat şi dezinfectat atât Orăşelul copiilor,

Patinoarul şi zona adiacentă lui precum şi zona de picnic. Tot joi am igienizat şi curtea Casei Avramide pentru ca azi, după ce a fost închisă strada Unirii să ne concentrăm pe zona centrală a municipiului, zona aceasta ce a devenit pietonală şi de asemenea zona 3 fântâni.

Vom acţiona şi în zilele de sâmbătă şi duminică în toate aceste zone în care vor fi evenimente şi pentru a păstra curăţenia am amplasat zeci de pubele de culoare albă speciale pentru evenimente. ” a declarat Valeriu Holostencu, director interimar al SC Servicii Publice SA.

 

Chiar dacă evenimentele cu public numeros lasă în urmă tone de gunoaie, important este ca cei care le produc să fie responsabili şi măcar să le arunce în locurile special amenajate, pubele sau în coşurile stradale, după caz.

,,Eu țin să le mulțumesc tulcenilor care, de zece zile de când sunt în această funcție, au înțeles că implicare în activitatea de curățenie a orașului trebuie să fie din partea tuturor. Vom încerca să ne facem cât mai bine treaba în continuare”, a mai declarat Valeriu Holostencu.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button