fbpx
Alte sporturi

Prima medalie pentru ”Popovici de Tulcea”: Campion la proba Bras!

cel mai promițător sportiv de la clubul de natație Atlantis, Eftimie Albert Christian, a confirmat din nou așteptările antrenorului Ștefan Iani

La sfârșitul săptămânii trecute la Tulcea a avut loc Cupa 1 iunie – Aegyssus la înot iar cel mai promițător sportiv de la clubul de natație Atlantis, Eftimie Albert Christian, a confirmat din nou așteptările antrenorului Ștefan Iani.

Într-o competiție cu sportivi de vârsta sa care fac înot de 10 ani neîntrerupt unii dintre ei, după doar patru luni de antrenamente să câștigi proba Bras, să prinzi podiumul la Spate și să fii foarte aproape de o medalie la Fluture și Liber e o confirmare a potențialului pe care acest sportiv, Eftimie Albert Christian, îl are. Am încredere că de anul viitor va fi un competitor foarte important la nivel național în probele de cadeți” a declarat Ștefan Iani de la clubul de natație Atlantis.

Am început înotul de performanță din februarie 2024, sub îndrumarea domnului Ștefan Iani, un antrenor de excepție, o persoană deschisă, implicată și dedicată cu care am o relație absolut specială și care îmi să încredere să devin de la zi la zi mai bun. În acest weekend a fost prima mea mare competiție la care am participat și rezultatele obținute m-au bucurat foarte mult dar în același timp mi-au demonstrat că sunt și rodul antrenamentelor și efortului depus înainte de competiție. Cele două prime medalii mă motivează și mai mult pentru ceea ce mi-am propus și anume participarea la un campionat național și, de ce nu, o medalie pentru clubul nostru chiar de anul viitor!” a declarat Eftimie Albert Christian.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE