fbpx
Alte sporturi

Sâmbătă pe bicicletă: Din Portul Jurilovca se dă startul Enisala Fortess 8

Sâmbătă, 6 august 2022, începând cu ora 09.00, se va desfășura manifestarea sportivă de ciclism Enisala Fortress, pe următorul traseu: Port Jurilovca – Vișina – Ceamurlia de Jos – 2 Cantoane – Caugagia – Slava Rusă – Babadag – Enisala – Sălcioara – Port Jurilovca. Este vorba despre cea de-a VIII-a ediție a turului ciclistic ENISALA FORTRESS , o cursă pe sosea pe distanta de 72 km.  Organizatori sunt Clubul de Ciclism Pelican Bike împreună cu Direcția de Sport Tulcea în parteneriat cu Primaria Jurilovca. Partener media: infotulcea.ro

Potrivit organizatorilor site-ul pelikanbiketulcea.ro deja sunt înscriși peste 50 de concurenți însă, conform tradiției, unii nu vor mai ajunge la start din motive obiective, în timp ce alții se vor înscrie pe ultima sută de metri, adică vineri noaptea sau sâmbătă dimineața.

După competiție avem ocazia socializării la o masă festivă cu preparate tradiționale din pește oferită de Primăria Jurilovca, iar a doua zi concurenții, iubitori de mare, vor beneficia de transfer gratuit pe plaja de la ,,Gura Portiței”.  Spre bucuria noastră a cicliștilor, Clubul moto Seven Hills va fi alături de noi pe parcursul celor 72 km”, a declarat Sorin Pascale, organizatorul ENISALA FORTRESS.

Pentru evitarea unor evenimente nedorite, Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor să nu pătrundă pe circuitul sportiv, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să acorde o atenție deosebită echipamentelor sportive și a obiectelor personale.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE