Ştirea zilei

Primarul Ştefan Ilie anunţă noua majoritate din Consiliul local Tulcea

- alături de PNL vor vota USR şi PER

Salutare tuturor!

ÎMPREUNĂ CU PER și USR vom forma noua majoritate din Consiliul Local Tulcea 2020-2024.

Scopul demersului nostru este administrarea performantă a Municipiului, prin valorificarea ideilor bune, prin utilizarea energiilor fiecărui tulcean dispus să se angajeze pentru binele orașului și prin implicarea noastră totală.

Reforma profundă a activității Primăriei Tulcea și a serviciilor sale comunitare, atragerea de investiții și viața mai bună a Tulcenilor – acestea sunt scopurile pentru care astăzi am bătut palma.

ÎMPREUNĂ PUTEM SCHIMBA TULCEA.”, este mesajul făcut public azi de primarul ales al municipiului Tulcea, Ştefan Ilie.

Cu 9 consilieri PNL, 2 consilieri USR şi 2 consilieri PER se pare că în Consiliul local Tulcea va fi o majoritate mai confortabilă decât în trecutul mandat şi, mai important, de aceeaşi parte a baricadei politice cu primarul municipiului.

Informaţia a fost confirmată şi de către liderul USR Tulcea, Eugen Terente, în numele celor doi colegi ai săi din Consiliul Local şi anume Sergiu Porneală şi Tatiana Haliţ.

„Este adevărat că au fost negocieri cu PNL şi PER iar faptul că doctrina noastră este tot de dreapta această alianţă este una logică. Nu am aprofundat subiectul viceprimari pentru moment, însă este timp să discutăm şi despre asta” a declarat Eugen Terente, liderul USR Tulcea.

Împreună, pentru Tulcea!

,,Majoritatea din Consiliul local Tulcea, formată din PNL, PER și USR, are ca scop dezvoltarea, revitalizarea, promovarea orașului nostru și ridicarea nivelului de trai al locuitorilor acestui oraș. Această majoritate are, în structura ei, tineri extrem de muncitori, perseverenți, motivați, cu vastă experiență în management și dezvoltare, tineri care sunt hotărâți să-și pună toată priceperea, experiența, abilitățile pentru dezvoltarea orașului nostru.

Da, suntem focusați pe ridicarea orașului nostru, în rândul celor mai dezvoltate orașe din țară și suntem convinși ca putem reuși.”, a declarat Ionel Stan, președintele PER Tulcea.

 

Back to top button