fbpx
Ştirea zilei

Minorii care au tîlhărit un străin au fost trimiși în judecată!

         Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a doi inculpați minori pentru săvârșirea unei infracţiuni de tâlhărie.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că la data de 08.04.2024, în jurul orelor 16.30, inculpații minori  P.E.D. și M.I.S în timp ce se aflau  pe Faleza ,, Ivan Patzaichin,, din mun. Tulcea, au observat un cetățean străin pe care, prin violență, l-au deposedat de portofelul în care acesta avea o sumă de bani, documentele de identitate și un card bancar, după care cei doi inculpați au fugit de la locul faptei.

         În cursul urmăririi penale au fost efectuate percheziții domiciliare și a fost luată măsura arestului preventiv faţă de cei doi inculpații minori iar  în urma finalizării urmăririi penale, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a minorilor  P.E.D. și M.I.S 

         Cauza a fost trimisă spre competentă soluţionare la Judecătoria Tulcea.

Precizăm că această etapă procesuală reprezintă conform codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi sesizarea instanţei de judecată, situaţie care însă nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE