fbpx
Ştirea zilei

Primarul Ștefan Ilie în dialog online cu conducerea Uniunii Naționale a Patronatului Român

Agenda încărcată a Uniunii Naționale a Patronatului Român în săptămâna 18-23 ianuarie, când continuând dialogul (online) cu noii șefi ai administrațiilor municipale și județene, reprezentanții Confederației au dialogat cu președintele Consiliului Județean Maramureș- Ionel Bogdan, primarul Municipiului Tulcea- Ștefan Ilie și viceprimarul Municipiului Giurgiu, Silviu Dumitrescu.
Potrivit unui comunicat de presă al UNPR, cei trei invitați din această săptămână și-au manifestat categoric dorința de a reașeza modul de
colaborare al instituțiilor pe care le conduc cu reprezentanții mediului de
afaceri.

O administrație pentru un mediu de afaceri prietenos
Biroul unic în primării pentru autorizarea documentelor depuse de
firmele private, Comisia Economică Consultativă, înființarea de parcuri
științifice și tehnologice avansate, învățământul dual-vocațional folosind
realitatea augmentată și virtuală, digitalizarea, proiecte comune pe fonduri europene, au fost principalele teme propuse de către UNPR, în dialogul cu invitații săi.
Suntem dispuși să ne aducem aportul intelectual și material, pentru a
participa la activități și proiecte pe domeniile propuse, astfel încât economia județului, a municipiului dumneavoastră să cunoască revirimentul așteptat, iar investitorii și antreprenorii să-și desfășoare activitățile într-un mediu
economic prietenos”, le-a transmis președintele Ioan Lucian, domnilor Ionel Bogdan, Ștefan Ilie și Silviu Dumitrescu.

Nicolae Bibu desemnat în relația Primărie-UNPR
Primarul Municipiului Tulcea, Ștefan Ilie, cu o experință vastă în administrația locală, le-a prezentat partenerilor de dialog viziunea sa, privind colaborarea cu mediul de afaceri tulcean, acesta conținând multe elemente care vor dinamiza colaborările viitoare. Mai mult de atât, a și nominalizat o persoană din cadrul primăriei, city managerul Nicolae Bibu, care se va ocupa în mod special de relația Primărie-UNPR.


Ne dorim înființarea Comisiei Economice Consultative, ne dorim o strânsă și eficientă colaborare, cu reprezentanții mediului de afaceri din Tulcea”, le-a transmis primarul Municipiului Tulcea, reprezentanților UNPR. Vor fi invitați să facă parte din Comisia Economică Consultativă și semnatarii Acordului de Parteneriat, organizațiile patronale și corpurile profesionale din Județul Tulcea: Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România- Filiala Tulcea, Baroul Tulcea și Asociația de Promovare și Dezvoltare Locală Tulcea.

La aceste întâlniri alături de președintele UNPR, Ioan Lucian, au mai
participat din partea Confederației: Corneliu Pricope- prim-vicepreședinte
UNPR( Bacău), Florin Balint  vicepreședinte (Bihor), Tiberiu Markos, președinte Comisie Cercetare- Inovare (Satu Mare), Sorin Andrei, vicepreședinte (Constanța), Tudor Rădăcineanu- director executiv UNPR.
Campania de promovare la nivel național a Comisiei Economice
Consultative, a Biroului Unic de avizare, precum și a altor inițiative ale
reprezentanților mediului de afaceri va continua și săptămânile viitoare,
astfel încât la nivelul întregii țări, instituțiile importante locale,regionale și naționale, să realizeze un parteneriat funcțional și eficient cu reprezentanții mediului de afaceri.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button