Cultură Culte

Proiectul ,,Tulcea, before and after”, aproape de final

După sute de ore de documentare, fotodocumentare, redactare, tehnoredactare, corectură, proiectul ,, Tulcea, before and after “ (finanțat parțial din bugetul local al Municipiului Tulcea) se află în faza de finalizare„, a anun’at zilele trecute pe pagina de socializare Dobrogea Express, colegul jurnalist Viorel Dima.
Înaintea lansării albumului, evenimentul  va fi precedat de expunerea câtorva zeci de fotografii, parte din lucrare, la parterul Bibliotecii județene ,,Panait Cerna” din Tulcea.
În paralel cu activitatea jurnalistică, Viorel Dima a mai scris: „Legende tulcene de altădată:Terente, Cocoș, Licinscki”; „Enciclopedia Personalităților Tulcene”; „De la Marea Neagră la Marea Nordului (însemnări de călătorie)”.
Viorel Dima (FOTO) face parte din categoria ,,old boys” a jurnaliștilor tulceni şi de-a lungul întregii cariere profesionale a scris mii de articole (editoriale, anchete, reportaje, interviuri, știri, note ,investigații), în care a abordat aspecte din toate domeniile de activitate, atât din zona Dobrogei cât și din țară.
Neobosita și îndelungata activitate jurnalistică a fost recompensată, în anul 2020, cu includerea în ,,familia” Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR).
Back to top button