Ştirea zilei

Protest Alum la Guvern: „Au dat Ordonanţa prin care ne închid”

Peste 20 de protestatari din cei aproape 100 pentru care s-a aprobat azi un protest în faţa Guvernului sunt de la Alum Tulcea, mai precis de la Sindicatul Liber Alum Tulcea.  Sunt nu mai puţin de patru sindicate din două federaţii sindicale din metalurgie care au trimis oameni la protestul din faţa Guvernului de azi de la ora 11 şi asta pentru că problema energiei pentru industrie nu s-a rezolvat prin ordonanţa de plafonare a preţurilor.

„Protestăm azi în faţa Guvernului în număr de 100 de membri de sindicat, pentru că doar atât ni se permite, împotriva mafiei din energie care ne condamnă să ne pierdem locurile de muncă toţi cei din indrustria neferoasă. Au dat ordonanţa prin care se plafonează majorările de preţuri din energie dar pe noi, cei din industria neferoasă, ne-au sărit. Nu suntem prinşi cu nicio plafonare şi pentru noi este foarte clar că vor să ne închidă. Azi pot spune că locurile noastre de muncă sunt cu adevărat în pericol de a fie pierdute” a declarat Andrian Darie, preşedintele Sindicatului Liber Alum Tulcea.

Care va fi rezultatul acestui protest început la ora 11 în faţa Palatului Victoria vom afla probabil spre sfârşitul zilei, asta dacă vreo delegaţie a protestatarilor va fi primită la negocieri, Dacă nu, nu!

 

Back to top button