fbpx
Fotbal

Regal fotbalistic pe stadionul Delta: Baia și Sarichioi vor locul pentru barajul de promovare!

Cele mai bune două echipe din sezonul regulat, Hamangia Baia (68 puncte) și Pescărușul Sarichioi (63 puncte) vor disputa mâine, duminică 11 iunie 2023, finala care asigură câștigătoarei nu doar titlul de campioană ci și un loc în meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a de fotbal.

Cele două echipe s-au mai întâlnit pe stadionul Delta și anul trecut pe data de 25 septembrie 2022, atunci cu echipa din Baia în calitate de echipă gazdă, care s-a și impus cu scorul de 4-1 după ce pescărușii au jucat aproape tot meciul în inferioritate numerică după eliminarea lui Bogatu.

De această dată însă meciul va fi oficiat de un arbitru VAR din lotul FIFA și care este unul dintre cei mai apreciați arbitri din SuperLiga de fotbal a României, Sebastian Colțescu, arbitru delegat la acest meci la solicitarea președintelui AJF Tulcea, Petre Badea, care a cerut CCA un arbitru de primă ligă.

Ambele echipe, inutil să mai subliniem acest lucru, își doresc nu doar titlul de campioană ci mai ales promovarea în Liga a III-a. Dacă pentru comuna Baia ar fi o revenire după mulți ani pe a treia scenă a fotbalului românesc, pentru echipa din Sarichioi ar fi o premieră.

Campioana județului Buzău în calea campioanei de la Tulcea!

”Montana Pătârlagele este campioana meritorie a acestui sezon competițional al Ligii a 4-a.
Munca, ambiția, pasiunea pentru fotbal, dorința de a fi tot mai buni au făcut ca jucătorii de la Montana Pătârlagele să ridice astăzi trofeul acordat campioanei județului nostru.
Președintele AJF Buzău, Adrian Robert Petre, i-a felicitat pe campioni și le-a urat succes în lupta pentru accederea în Liga a 3-a, unde va întalni în dublă mansă Câștigătoarea județul Tulcea.” este mesajul făcut public pe site-ul oficial al AJF Buzău după festivitatea de premiere a echipei campioane Montana Pătârlagele. .

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE