Ştirea zilei

Revelion 2022: Sute de tulceni au aşteptat focul de artificii în Piaţa Civică. Degeaba!

Spre deosebire de vecinii lor din Constanţa, Galaţi sau Brăila, tulcenii au ieşit ieri noapte degeaba în Piaţa Civică. Câteva sute de tulceni au aşteptat la trecerea dintre ani focul de artificii, dar degeaba.

Dacă în noaptea de 31 decembrie 2020 prezenţa în Piaţa Civică era interzisă iar ieşirea din casă se făcea doar în baza unei declaraţii pe propria răspundere, ieri noapte nu au fost restricţii de acest gen.

Ieri noapte, aproape peste tot în ţară, chiar şi în orăşele mai mici ca Tulcea, oamenii au ieşit în locurile publice şi s-au bucurat de focuri de artificii sau de evenimente organizate cu DJ care măcar au anunţat când e miezul nopţii pentru a sărbătorii trecerea dintre ani. La Tulcea acest lucru nu s-a întâmplat!

Nici nu a avut cine să anunţe acest lucru deşi de bun simţ din parte a autorităţii locale trebuia făcut acest anunţ. Ultimul anunţ însă de pe pagina de socializare a primăriei a fost cel despre măreţul film realizat gratuit de o necunoscută firmă despre municipiul Tulcea plin de imagini, spun cei care l-au văzut, care nu sunt din municipiul Tulcea.

Ceea ce s-a întâmplat la miezul nopţii în Piaţa Civică a semănat mai degrabă cu un trist priveghi. Cel puţin asta pare din înregistrarea făcută în Piaţa Civică din Tulcea, în noaptea dintre ani.

Mai jos câteva filmări despre cum a fost primit noul an de vecinii noştri.

Constanţa 👇

Galaţi 👇

Brăila 👇

 

 

 

 

Back to top button