fbpx
Ştirea zilei

Românii „Voluntari în Europa” din Italia și Germania au trimis daruri pentru 110 copii tulceni

Asociația civică Voluntari în Europa a trimis, prin minunații voluntari din Italia și Germania, nu mai puțin de 110 cadouri ce constau în multe dulciuri. 110 copii din familii numeroase și de la centrul de zi Sofia s-au bucurat astfel, de 1 iunie, din plin de darurile livrate de voluntarul local Laura Ghioc.

„Asociația „Voluntari în Europa” este de mai bine de jumătate de an prezentă, prin acțiuni de donare de medicamente, echipamente medicale, cât și multe pachete de dulciuri și alimente, în Tulcea, așa cum este prezentă în toate județele țării. Sute de tulceni s-au bucurat până acum de acest suport al nostru”, ne transmite Adriana Mureșan, fondatoarea Voluntari în Europa.

Un tulcean din Italia, domnul Paraschiv Adrian, membru al inimosului grup de români din Italia, coordonat de Mădălina și Aurel Simion, i-a bucurat pe copiii de la Centrul Sofia, în timp ce grupul românilor din Germania, coordonat de Lorena Vorniceanu, reprezentanți ai uriașei familii „Voluntari în Europa”, au trimis daruri pentru copiii din familiile numeroase.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button