fbpx
Ştirea zilei

Centru de vaccinare la Liceul Agricol de săptămâna viitoare!

Comitetul Judeţean pentru Situaţii  de Urgenţă Tulcea a adoptat azi Hotărârea potrivit căreia sala de festivităţi din cadrul Liceului Tehnologic Agricol „Nicolae Cornățeanu” devine al doilea centru de vaccinare din municipiul Tulcea., după ce din ianuarie la Sala Dan Pohariu a fost deschis primul centru din judeţ.

„Începând cu data prezentei hotărâri, se aprobă schimbarea temporară a destinației inițiale a spaţiului identificat de către autoritățile publice locale, respectiv, Sala de festivități – C22 din cadrul Liceului Tehnologic Agricol „Nicolae Cornățeanu” situat în municipiul Tulcea, str. Isaccei nr.104, în structură medicală – Centru de vaccinare împotriva COVID-19, conform Ordinului Ministerului Sănătăţii, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei nr.2171/181/M.223/4380/2020 pentru Stabilirea Normelor privind autorizarea, organizarea și funcționarea centrelor de vaccinare împotriva COVID-19.”, se arată în hotărârea CJSU Tulcea.

În legătură cu acest nou centru de vaccinare, primarul municipiului Tulcea, Ştefan Ilie, ne-a declarat: „Centrul de vaccinare de la Liceul Agricol este pregătit încă de luna trecută şi noi ne-am preocupat nu doar să fie dotat corespunzător ci să avem pentru el şi contracte semnate pentru personalul medical, medici şi asistenţi medicali, precum şi registratori. Cred că de săptămâna viitoare se va aloca un flux şi pentru acest nou centru de vaccinare la fel ca şi pentru centrul de vaccinare de la Sala de sport Dan Pohariu care va avea, am fost asigurat de acest lucru, al patrulea flux de vacinare”.

Primarul municipiului Tulcea a făcut apel şi către tulceni să se înscrie într-un număr cât mai mare pe lista de aşteptare a centrului de vaccinare de la Sala de sport Dan Pohariu , iar de săptămâna viitoare pe cel de la Liceul Agricol astfel încât să fie cât mai mulţi dintre noi cu imunitate la acest virus.

Eu m-am vaccinat cu Astra Zeneca şi am făcut un test pentru anticorpi care mi-a arătat că am o imunitate crescută la acest virus. Îndemn tulcenii să se vaccineze astfel încât incidenţa cazurilor să scadă la nivelul municipiului” a mai declarat primarul Ştefan Ilie.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE