fbpx
Ştirea zilei

Proiect USR pentru transparenţa cheltuirii banilor Primăriei Tulcea

- consilierul local Tatiana Haliţ îşi doreşte şi bugetare participativă la nivelul municipiului Tulcea

Consilierul local Tatiana Haliţ a anunţat, în exclusivitate pentru www.infotulcea.ro, faptul că a iniţiat două proiecte de HCL, şi că, după multe dialoguri şi insistenţe, acestea urmează să fie puse în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Tulcea.

Cele 2 proiecte la care fac referire sunt PROIECT DE HOTĂRÂRE privind creșterea transparenței cheltuirii banilor publici la nivelul Primăriei Municipiului Tulcea și a instituțiilor publice de interes local, aflate în subordinea Consiliului Local Tulcea şi respectiv PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea implementării procesului de bugetare participativă la nivelul Municipiului Tulcea și a regulamentului privind modul de derulare a procesului de bugetare participativă.
Le susţin şi sper în votul pozitiv al colegilor consilieri locali când vor fi puse pe ordinea de zi a unei şedinţe viitoare întrucât ambele, ca şi multe altele ce urmează să le iniţiez, sunt angajamentele ale USR în plan local dar sunt cerute şi aşteptate de tulceni.  Aceste proiecte sunt proiecte marcă USR, sunt implementate deja în primăriile de la sectoarele din Bucureşti şi multe alte primarii mari sau mici din ţară. Câtă vreme facem parte din această alianţă alături de PNL şi PER, colegii consilieri de la cele două partide ar trebuie să  susţină aceste proiecte„, a declarat Tatiana Haliţ.

Următoarea iniţiativă a consilierului local Tatiana Haliţ este la fel de cerută şi aşteptată de tulceni şi anume un proiect de modificare şi completare a Regulamentui privind transportul de persoane şi bunuri în regim de taxi în municipiul Tulcea, subiect asupra căruia vom reveni.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE