S-a mai stins încă o stea a voleiului tulcean!

În această după-amiază, încă o stea a voleiului tulcean s-a stins. După Mina, Rădulescu, Staicu, iată că şi antrenorul care a pregătit alături de Mircea Spătăcean şi Branislav Moro spre titluri de campioni Deltacons Tulcea a plecat dintre noi.

Ion Ivanov (nea Nelu) era până mai ieri antrenor secund la Belor CSU Galaţi, una dintre echipele reprezentative din voleiul feminin românesc. O afecţiune gravă a ficatului l-a răpus din păcate în această după amiază, medicii din spital fiind neputincioşi în faţa acestei boli grave.

Mircea Spătăcean, colegul său cu care a împărţit atâtea bucurii la victoriile echipei Deltacons, a transmis familiei sincere condoleanţe tocmai de capătul celălalt al ţării, de la Baia Mare.

De la Tulcea, secundul său de la CSM Danubiu Deltacons, Constantin Burungiu a transmis şi el un mesaj de condoleanţe familie, la fel ca şi colegii săi de la CSŞ Tulcea.

„Domnul Ivanov, vecin cu mine de bloc de când mă ştiu, a fost poate profilul antrenorului pentru care seriozitatea în sport a atins cotele maxime. Un sportiv desăvârşit la Delta Tulcea, alături de nume mari ale voleiului tulcean şi naţional, dar şi un antrenor care a fost de-a lungul carierei un exemplu de profesionalism”, a transmis Constantin Burungiu.

Vom reveni cu informaţii despre slujba de înmormântare şi locul de unde cei care l-au cunoscut îşi pot lua rămas bun!

Back to top button