Ştirea zilei

S-a semnat contractul pentru proiectul „Reabilitare, modernizare Ambulatoriu Tulcea“

La începutul acestei săptămâni, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Reabilitare, modernizare Ambulatoriu Tulcea“, în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020 în valoare de 61.972.912 lei.
Proiectul a fost inițiat de noi, cei de la Consiliul Județean Tulcea, în luna noiembrie a anului trecut primind aprobare în plen.
Astfel, obiectivul general al proiectului este reprezentat de reabilitarea și modernizarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Tulcea în vederea furnizării de servicii medicale aliniate la standardele europene. Rezultatele proiectului constau în reabilitarea, recompartimentarea și modernizarea clădirii Ambulatoriului, precum și dotarea cu mobilier și echipamente medicale.
Ne dorim asigurarea unei locații optime din punct de vedere al amplasării, amenajării și echipării, unde să poată fi acordată asistența medicală de tip ambulatoriu pentru toți locuitorii Municipiului și ai Județului Tulcea, având în vedere că unitatea sanitară deservește populația de 243.319 locuitori ai județului, cu precădere pe cei 90.553 de locuitori ai Municipiului Tulcea.
Oamenii sunt pe primul loc și sănătatea înainte de toate!“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.
Back to top button