fbpx
Ştirea zilei

S-a stins părintele Carniprod, Nicolae Ciuleac

După ce a urmat un tratament pentru o afecțiune mai veche la o clinică din Viena, Austria, iar starea sănătății sale părea una bună, la sfârșitul săptămânii trecute, în aceeași clinică austriacă ,părintele Carniprod, Nicolae Ciuleac, s-a stins!

Toate încercările medicilor de a-l salva ai fost inutile, din păcate, spun apropiații care vor merge la funeraliile acestuia, cel mai probabil tot acolo, la Viena, a doua sa casă, după Tulcea, Nicolae Ciulesc având dublă cetățenie, austriacă și română.

Unul din cei mai buni prieteni ai fostului proprietar al Carniprod SRL, a fost primul care a anunțat dispariția sa.

,,Nicolae Ciuleac a fost ca un frate pentru mine. Este o pierdere pe care o simt ca pe unui membru al familiei mele, deci nu pot spune condoleanțe familiei ci doar Dumnezeu să îl odihnească. Îi voi fi alături pe ultimul drum oriunde vor decide cei din familie să il înmormânteze!” a transmis Hristu Caraman de la Complexul Delta.

La rândul său,  Aurel Cacencu, un alt apropiat al lui Nicolae Ciuleac a transmis condoleanțe familiei și regretul că s-a stins unul dintre marii angajatori ai Tulcei, omul care a dat  câte un loc de muncă pentru mii de tulceni.

Alte mesaje pot fi trimise pe pagina noastră de Facebook.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button