fbpx
Ştirea zilei

PLUS are un ministru în minus pentru că Vlad Voiculescu a indus panică … în sistemul de sănătate tulcean!

Subiectele naţionale, cum ar fi demiterea unui ministru, ca de exemplu demiterea lui Vlad Voiculescu de la Sănătate, nu ar fi fost un subiect de presă pentru www.infotulcea.ro dacă nu ar fi avut legătură cu Tulcea aşa cum şi desemnarea Guvernatorului ARBDD, chiar dacă este un subiect naţional, are legătură cu Tulcea şi a fost tratat ca atare aici. Mulţi se vor întreba ce legătură are cu Tulcea faptul că Guvernul nu mai are un ministru în PLUS, ci un ministru în minus, iar răspunsul la această întrebare vine chiar de la liderul PLUS Tulcea, Marian Machedon, într-o postare pe contul şi pe pagina sa de socializare pe la amiază când subiectul „ardea” la toate televiziunile.
Măsurile luate de Vlad Voiculescu au indus panică maximă și în sistemul de sănătate tulcean. V-aș aminti doar de concursul pentru șefia C.A.S., instituție care gestionează un buget lunar de zeci de milioane de euro.
Încă de la începutul pandemiei am fost preocupat de sistemul județean de sănătate și sunt șocat de presiunile, intervențiile și ”propunerile” care au ajuns la mine în ultima perioadă de la actorii din domeniu, așa că pot înțelege ce i se întâmplă acum lui Vlad. Indiferent de loviturile primite, noi rămânem fideli principiilor care ne-au adus în politică.” şi-a dat cu părerea, e adevărat pe Facebook, liderul partidului care a desemnat recent reprezentantul Guvernului în teritoriu, adică în judeţul Tulcea.
Ca şi coleg al premierului Cîţu, dar şi ca lider al PNL Tulcea, primarul municipiului Tulcea, Ştefan Ilie, abordat după conferinţa de presă susţinută la primărie, a declarat: „Ce e sus acolo la ei de unde să ştiu eu! Ca o părere personală, pentru primul ministru al României a fost o decizie nu grea ci foarte grea. Spun asta pentru că nu este uşor să iei o astfel de decizie împotriva unui ministru care are o cotă de popularitate destul de ridicată. Pe de altă parte consider că este o măsură înţeleaptă a premierului după tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă„.
De partea, ministrului demis s-a poziţionat şi deputatul Eugen Terente, liderul USR Tulcea, care a emis următoarea declaraţie politică: „Din punctul meu de vedere, demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, este o decizie imatură a premierului Florin Cîțu iar această decizie nu cred că este legată de activitatea colegului nostru ca ministru al Sănătății.
USR PLUS este un partener de încredere al aceste coaliţii iar decizia premierului de a îl demite pe Vlad Voiculescu fără consultarea partenerilor de coaliţie nu este un semnal bun.
Din păcate, probabil premierul României a cedat presiunii mafiei din Sănătate.
Indiferent ce se va întâmpla în Guvern, continuăm să luptăm pentru oamenii care își doresc schimbarea iar USR PLUS va continua Revoluţia Bunei Guvernări!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button