fbpx
Tulcea

S.C. Energoterm S.A. renunță la o parte a obiectului principal de activitate-producerea și furnizarea apei calde în municipiul Tulcea!

”Din 21.07. 2023, Energoterm Tulcea nu mai furnizează apă caldă din cauza datoriilor pe care le are către furnizorul de gaze naturale.

Ca și acum 30 de ani, sunt sancționați toți abonații, nu doar cei răi platnici, nu doar Asociațiile de Proprietari cu datorii mari.

Energoterm a considerat că este cel mai simplu sa procedeze așa, deși pierde și banii celor care erau cu plățile la zi.

Un duș rece pentru abonații cu facturile achitate la zi, familii cu copii mici, tineri, adulți sau batrânei.

Pe de o parte, S,C. Energoterm S.A. obligă tulcenii să se debranșeze, pe de alta, prin noile modificări și completări din Regulamentul de debranșare face ca această opțiune să devină tot mai greoaie pentru cetățeanul sătul de problemele și nerespectarea contractului de această societate.

Am propus amendamente la acest Regulament dar nu au prezentat interes pentru colegii consilieri locali de la PNL și PSD.

Ca consilieră locală din partea USR, nu am votat acest nou Regulament în ultima ședință a Consiliului Local Tulcea deoarece consider că este nedrept pentru abonații cu plățile la zi ai acestei societăți.” a transmis public Tatiana Haliț, consilier local din partea USR Tulcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button