fbpx
Ştirea zilei

Școala Alexandru Ciucurencu și Colegiul Spiru Haret și-au împărțit locurile 1 la Concursul ,,Sanitarii Pricepuți”

Astăzi, în Parcul Personalităților din municipiul Tulcea, s-a desfășurat cea de-a 61-a ediție a concursului de educație pentru sănătate și acordarea primului ajutor „Sanitarii Pricepuți”.
Concursul face parte din Calendarul Național al Activităților Educative și a fost organizat, ca în fiecare an, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și cu sprijinul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Delta” Tulcea.
La startul competiției s-au aliniat 14 echipaje, 8 echipaje de gimnaziu și 6 echipaje de liceu.
Toți participanții au demonstrat că dețin cunoștințele teoretice și au abilitățile practice de a oferi primul ajutor, în caz de necesitate, fiind apreciați de juriu pentru prestația lor prin diplome, cupe, medalii și premii.

Podiumul a fost ocupat astfel:
La gimnaziu: Locul I – Școala „Alexandru Ciucurencu”, Locul II – Școala Gimnazială Sarichioi, Locul III – Colegiul Dobrogean „Spiru Haret”, Mențiunea I – Liceul Teoretic „Grigore Moisil”
La liceu: Locul I – Colegiul Dobrogean ” Spiru Haret”, Locul II – Liceul Teoretic „Ion Creangă”, Locul III – Liceul Teoretic ” Grigore Moisil” și Mențiunea I – Colegiul Economic „Delta Dunării”.
Câștigătorul locului I de la secțiunea gimnaziu, Școala „Alexandru Ciucurencu ” Tulcea, ne va reprezenta județul la etapa națională a concursului, care se va desfășura la Băile Olănești, județul Vâlcea.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE