Şcoli închise în judeţ! În municipiu se fac ore

În urma întrunirii Comitetului pentru Situații de Urgență, Inspectoratele Școlare din județele Brăila, Buzău, Călărași și Ialomița, au luat decizia ca mâine, 06 februarie 2020, cursurile vor fi suspendate din cauza condițiile meteo nefavorabile – intensificări puternice ale vântului, viscol, vizibilitate redusă semnificativ/COD ROȘU.

La nivelul judeţului Tulcea, ca urmare a propunerilor făcute de majoritatea membrilor Comitetului pentru Situații de Urgență, decizia luată a fost de suspedare a cursurilor şcolare în unităţile şcolare din judeţ, cu excepţia unităţilor şcolare din municipiu.

Tot în cadrul şedinţei ce a urmat videoconferinţei cu ministrul Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, s-au mai luat dezizii comunicate de vocea unică.

*Pentru data de 06.02.2020, prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, se suspendă cursurile școlare, cu excepția unităților de învățământ din municipiul Tulcea.*
*În urma Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, începând cu data de 05.02 ora 22:00 – până la data de 06.02 ora 08.00, drumurile naționale și județene sunt închise circulației rutiere.*
Pentru gestionarea eventualelor situații de urgență generate de fenomenele meteo prognozate, 1 șenilată de la ISU GALAŢI a fost trimisă către ISU TULCEA și va asigura intervenția în raionul de competență a Secției de pompieri Măcin. 1 camion cu autofreză de la ISU Iași se deplasează către Tulcea, pentru asigurarea intervenției în raionul de competență al Detașamentului de pompieri Tulcea. 1 autospecială de transport personal și victime multiple vine în sprijin de la ISU B-IF și va asigura intervenția în raionul de competență a Detașamentului Tulcea.

Back to top button