fbpx
Ştirea zilei

Se întâmplă în municipiu: Furt de vehicul cu … un cal putere!

Astăzi, în jurul orei 13:00,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină cu privire la furtul unui cal și a unei căruțe din municipiul Tulcea.

Apelantul, un bărbat din municipiul Tulcea, a reclamat faptul că s-a deplasat până la magazinul din apropierea domiciliului pentru a cumpăra pâine și când a revenit acasă, copilul i-a spus că a văzut cum trei copii au înhămat calul la căruța aflată în curte și au fugit.

Jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului și în urma declarațiilor bărbatului, dar și a verificărilor efectuate în zonă, au identificat minorii, în jurul orei 14:00, pe drumul Tulcea-Agighiol. Persoana vătămată și-a recuperat calul și căruța, iar jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de organele competente.

Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor să acorde o mai mare atenție asupra bunurilor personale și să solicite sprijinul forțelor de ordine pentru a evita astfel de situații neplăcute.

Comunicat IJJ Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE