fbpx
Consiliul Judeţean

Ședință festivă a Consiliului Județean Tulcea

Astăzi, 21 decembrie 2023, consilierii județeni tulceni s-au reunit în ultima ședință ordinară pe anul în curs, pentru a dezbate și supune votului ultimele proiecte inițiate de Executivul Consiliului Județean Tulcea în acest an.
Ședința festivă a legislativului județean a debutat cu un program de colinde asigurat de Ansamblul „Danubius“ din cadrul Centrului Cultural „Jean Bart“ Tulcea, instituție subordonată Consiliului Județean Tulcea.
În cadrul ședinței ordinare, au fost discutat 12 proiecte de hotărâre, printre care și cel referitor la aprobarea execuției estimate a bugetului de venituri și cheltuieli al Județului Tulcea și a bugetelor de venituri și cheltuieli ale instituțiilor subordonate Consiliului Județean Tulcea la trimestrul IV 2023, respectiv cel privind stabilirea taxelor și tarifelor reprezentând venituri proprii ale Județului Tulcea și instituțiilor publice subordonate Consiliului Județean Tulcea, pentru anul 2024.
De asemenea, la mapa consilierilor a fost depus și Raportul nr. 39/11354/06.12.2023 privind selectarea cererilor depuse pentru acordarea bursei speciale de merit a Consiliului Județean Tulcea pentru anul școlar 2023 – 2024.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE