fbpx
Ştirea zilei

Sediu de primărie desprins din filmele SF la Jurilovca!

Printr-un anunț făcut de primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion, aflăm că  Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a emis ordinul de aprobare a indicativilor tehnico economici ai proiectului de construire a unui nou sediu al primăriei din Jurilovca.

,,Adică, mai pe scurt, s-a făcut ultimul pas important pentru ca CNI (Compania Națională de Investiții -n.n.) să poată da drumul construirii noi primării.” a declarat primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion.

În timp ce unii vând gogoși de când s-au așezat în scaunele de primar și și-au făcut o pasiune din a toca bani publici pe S.F.-uri (studii de fezabilitate -n.n) majoritatea fără rost (se va dovedi în timp asta!), la Jurilovca tot ce se proiectează se și realizează!

„Sunt convins că v-ați obișnuit, deja, cu faptul că de 10 ani, în Jurilovca nu există diferențe între proiect și realitate. Cum s-a întâmplat și în cazul altor proiecte, realitatea va fi, probabil, mai frumoasă chiar decât imaginile de acum.” a mai adăugat primarul din Jurilovca.

Poate că un sediu al primăriei nu a fost în ultimii 10 ani o prioritate câtă vreme în Jurilovca nu erau toate locuințele branșate la alimentarea cu apă, la canalizare sau nu era asfalt pe toate străzile. După ce și-a îndeplinit promisiunea  ,,și aici va fi asfalt!”, pe lângă alte investiții de zeci de milioane de euro  numai din fonduri europene, a venit și rândul unui nou sediu al primăriei.

,,Avem, încă, multe priorități, așa cum mai avem de făcut lucruri importante. Dar, deja, comuna noastră a avansat foarte mult în ceea ce privește modernizarea. Avem reală nevoie și de un sediu al primăriei care să țină pasul cu dezvoltarea tuturor celor trei sate ale comunei. E nevoie de o clădire modernă, eficientă din punct de vedere energetic, compartimentată și amenajată în funcție de nevoile cetățenilor.” a mai spus Eugen Ion.

,,Avem străzi moderne, avem cele mai moderne școli și grădinițe din județ, am creat facilități moderne pentru turiști și pentru operatorii din turism, mai avem puțin și întreaga comună va beneficia de cele mai moderne sisteme de alimentare cu apă și de canalizare. Vom avea o sală de sport cum nu au nici unele orașe. Vom avea și o primărie modernă, din care, vă garantez, se va lucra și mai bine în interesul domniilor voastre. #jurilovca, #județultulcea” – Eugen Ion, primarul comunei Jurilovca și președintele ACoR din Județul Tulcea.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button